Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bouwers

U bent bouwer en u wilt uw kwaliteit aantoonbaar maken?

Dan kunt u onze dienstverlening inzetten voor het borgen van de kwaliteit op de bouwplaats. Samen met u zorgen wij ervoor dat u richting uw opdrachtgever de door u toegezegde kwaliteit aantoonbaar maakt. Op grond van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen bent u verplicht bij oplevering een bouwdossier aan uw opdrachtgever te verstrekken waarin u de door u gerealiseerde kwaliteit op deze wijze onderbouwt.

Ook blijkt uit onderzoek door ondermeer de ABN AMRO bank dat uw risico op faalkosten sterk verminderd wanneer u de kwaliteit door ons onafhankelijk laat borgen. Zeker ook wanneer u opdrachten onder geintegreerde contracten zoals UAV gc 2005 uitvoert.

U bent van harte uitgenodigd om de mogelijkheden met ons te bespreken. 

 
Copyright © 2022 gBOU.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren