Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wij zoeken jou!

Met het instemmen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen door de 1e Kamer hebben wij de komende periode veel behoefte om in gesprek te komen met iedereen die passie heeft voor het vak van bouwtoezicht en het leuk vindt om in een ambitieus team te werken.

Heb je zin om de verandering van het bouwtoezicht in Nederland vanaf het begin aan mee te maken neem dan contact op met ons.

Of je nu man of vrouw bent, uitvoerder bent bij een bouwbedrijf, ambtenaar bouw- en woningtoezicht, werkzaam bent bij een architectenbureau of andere talenten hebt die je in kunt zetten als bouwinspecteur dat maakt geen verschil.

Iedereen die toe is aan verandering in de richting van onafhankelijk gecertificeerd bouwtoezicht is welkom bij gBOU. voor een vrijblijvende kennismaking. 

Wij gaan dan kijken of je talenten, opleiding en ervaring voldoende is om ons team te komen versterken danwel  helpen we je bij aanvullende opleidingen.

Wij zien uit naar je komst! 

 
Copyright © 2022 gBOU.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren