gBOU. staat voor Bouwkwaliteit bij Ontwikkeling en Uitvoering

De punt achter onze naam betekent dat wij van uw (ge)bouwkwaliteit een punt willen en gaan maken. De ‘g’ staat voor gegarandeerd en gecertificeerd! Ons werk bestaat uit het beoordelen van uw bouwplan en de daarbij behorende tekeningen en het beoordelen en controleren van alle berekeningen van uw adviseurs. Tijdens de uitvoering van het bouwwerk controleren wij de uitvoering en vergelijken dit met de tekeningen en berekeningen en toetsen dit aan de bepalingen van de bouwregelgeving en de daarin opgenomen normeringen. U hebt dus als opdrachtgever een gecertificeerd deskundige aan uw zijde. Dit geeft u zekerheid dat uw bouwwerk bij oplevering voldoet aan de vigerende bouwregelgeving. Dit geeft u zekerheid voor de grote investering die u doet in uw bouwwerk.

Hoe werken wij?

Onze manier van werken zult u als prettig ervaren. We hebben altijd een luisterend oor, adviseren en handelen betrouwbaar, deskundig, oprecht en duidelijk. Contact met de klant en daarbij goede en heldere communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Aarzelt u dan ook niet om te bellen wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft.

Waarom kiezen voor gBOU.?

Kwaliteitsborging is ons vak en dit doen wij met trots en passie. Wij handelen transparant en integer en zijn onafhankelijk. Al sinds 2006 zijn wij gecertificeerd en houden ons enkel bezig met bouwplantoetsing en bouwtoezicht. Dit doen wij met behulp van KiK KOMO en de daarbij behorende BRL 5019 "kwaliteitsborging voor het bouwen". Omdat wij gecertificeerd zijn worden wij door externe deskundigen beoordeeld op toepassing van onze werkprocessen, vakkennis, (bij)scholing en toepassing van de juiste normeringen. U kunt dus vertrouwen op onze dienstverlening en u kunt zekerheid ontlenen aan onze beoordeling van uw bouwwerk.

Ons motto is niet voor niets: “Helder zicht op bouwkwaliteit“

Keimpe Stroop

Keimpe, de oprichter van gBOU. trof in 2009 in Heerenveen aan de Herenwal een prachtig pandje.

Gelegen aan de gracht van Heerenveen en gesitueerd nabij het veelzijdige centrum en nabij het station. Een voor ons uniek plekje.

Dit grachtenpandje hebben wij verbouwd waarbij wij de karakteristieke elementen combineren met de huidige moderne trends in de bouw. Oud van buiten, nieuw van binnen zou je kunnen zeggen.

Dit ervaren wij iedere dag waardoor wij met ontzettend veel plezier, passie, deskundigheid en gedrevenheid voor u aan de slag gaan.

Komt u eens een kijkje bij ons nemen aan de Herenwal 124, en ervaar de prettige sfeer. We verwelkomen u graag met een heerlijk vers kopje koffie. U kunt hier kosteloos parkeren. Samen met één van onze medewerkers kunt geheel vrijblijvend een gesprek voeren en wij hopen dat u het goede gevoel ervaart dat wij u graag  willen laten beleven.